titleToAlt
KUJTESA E NJË POPULLI ASKUND DHE ASKUSH S’MUND TË KETË PRODHUAR ORGJI-NALITET DHE PARAANTIKITET SI SHQIPTARËT ME VESHJET E TYRE. Hapi i parë në likuidimin e një populli është të fshish kujtesën e tij historike. Shikatërroni lifrat e tij, kulturën e tij, historinë e tij.
Price: 3000 Lekë
titleToAlt
KUJTESE! Hapi i parë në likujdimin e një populli është të fshish kujtesën e tij historike. Shkatërroni librat e tij, kulturën e tij, historinë e tij. Atëherë vini dikë të shkruaj libra të rinj, të krijojë një kulturë të re, të shpikë një histori të re.
Price: 12000 Lekë
titleToAlt
Price: 3000 Lekë
titleToAlt
Qëllimi i këtij libri nuk është të tregojë se ç'di një inteletual, por se ç'parashikon me forcën e dijes ky intelektual, pikërisht atë që duket tej në horizont, por edhe për të guxuar ta thojë ky intelektual, sepse edhe ata vjenez e dinin se ç'ishte nazizmi, por nuk folën. Edhe për faktin se intelektual i vërtetë nuk është ai që thjesht di, por në rrethana të caktuara shprehet dhe ndihmon aq sa popullin e vet. Vaksina më e mirë është trupi juaj. Vaksina juaj quhet vaksinë origjinale. Vaksinat e tjera janë kopje e pështirë e vaksinës suaj. Ushqimi më i mirë është toka juaj; Ilaçi më i mirë është natyra juaj; Propoganda më e mirë është truri apo mendimi juaj. Të parët tanë s'kishin bërë shkollë për mjekësi e të shëronin, duke të çuar te kimia e bimëve të natyrës, të sotmit tanë kanë bërë shkollë dhe nuk të shërojnë, duke të ëuar te natyra e kimisë së bimëve. A është mbajtja e maskave, dorezave, emocion i përkthyer në stres, si faktor kyç në uljen e imunitetit?!
Price: 3000 Lekë
titleToAlt
ENIGMA U ZGJIDH, LEXONI LIBRIN DHE DO KUPTONI PSE: Shqiponja është e lidhur organikisht dhe gjenetikisht me popullin apo trungun pellazg-ilir-arbër-shqiptar, dhe boll me duke na mësuar e na gënjyer se shqiponja me dy krena është bizantine? Shqiponja dykrenore zbritet nga panteoni pagan, jo për t'i lënë vend, por për t'i qëndruar sikundër te Zeusi pranë, simbolit të kryqit, tashme të bërë kristian. Nësë kqyr shqiponjën me kujdes në xhubletë, në tekstil, në unaza, në djep, në flamur, në porta me qemer, në çifteli, në lahutë, në qilime, do të kuptosh se jemi i vetmi popull që e kemi në kësi formash të paktën katër mijë vjet, kur Roma. Greqia e Bizanti atëheëe nuk pipëtinin e nuk bëzanin.
Price: 3000 Lekë
titleToAlt
I dedikuar në fushën e mbrojtjes së mjedisit, i nxitur nga bindje të vërteta shpirtërore, i diplomuar në vitin 1980 në degën e gjeologjisë, ka marrë titullin profesor i asociuar në vitin 2001.
Price: 2000 Lekë
titleToAlt
Price: 2000 Lekë
All rights reserved. © 2015 Library Albania