titleToAlt
Historia e Shqipërise përshkohet nga mite dhe tregime mitologjike që shpesh iu shërbejnë qëllimeve politike, që nga përshkrimi i "themeluesit legjendar të kombit", Skënderbeut e deri te bëmat e UQK-së në luftën e kohëve te fundit në Kosovë. Shkrimet, në librin Identitete shqiptare, nga një" grup studiuesish të kombësive dhe disiplinave te ndryshme, si edhe nga specialist jo-akademikë, zbërthejnë mitet mbizotëruese politike apo historiografike rreth të kaluarës dhe të tashmes së Shqipërisë, duke hedhur dritë mbi mënyrat se si mitet shqiptare kanë filluar të justifikojnë dhe të drejtojnë dhunën, të mbështesin pushtetin politik dhe të ushqejnë kohezionin e brendshëm. Libri Identitete Shqiptare fuqinë, që kanë akoma mitet edhe sot, pasi ato proçeset politike dhe shoqërore në Shqipërinë pas-totalitare, të goditur nga kriza.
Price: 1200 Lekë
titleToAlt
Me këtë libër modest synojmë dhe shpresojmë se do t'i hapim një dritare sado të vogël lexuesve shqiptarë, duke i zgjeruar atij horizontin me një çështje shumë aktuale se selefizmi.
Price: 600 Lekë
titleToAlt
Libri më i kërkuar për foshnjat dhe të vegjlit me mbi 5 milionë kopje të shitura në mbarë botën. Anabel Karmeli feston 30-vjetorin e librit të saj më të mirë të gatimit me këtë botim special të përditesuar dhe të zgjeruar, ku tanimë përfshihen udhëzime të reja për ushqimin në dorë dhe akoma më shumë receta për të rritur fëmijë të shëndetshem e të lumtur.
Price: 1500 Lekë
titleToAlt
Price: 300 Lekë
titleToAlt
Çfarë janë pohimet positive? Pohimet janë bërë gjithnjë e më popullore, sidomos me anë të medias sociale. Shumë prej jush duhet të kenë pare pastime në instagram, Twiter e Facebook.
Price: 500 Lekë
titleToAlt
Price: 200 Lekë
titleToAlt
Price: 100 Lekë
titleToAlt
Në këtë libër secila temë trajtohet qartë dhe në menyrë argëtuese për fëmjën, duke u mbështetur kryesisht tek ilustrimet që shpërfaqin hapësirat dhe aktivitetet më të zakonshme të mjedisit përreth, si p.sh; shtëpinë, shkollën parkun, plazhin, rrugën, kafshët shtëpiake dhe të tjera. Ndërkaq, janë përzgjedhur edhe tematika konkrete, si: numrat, ngjyrat, format, pjesët e ndryshme të trupit të njeriut dhe shumë gjëra ndaj të cilave fëmija shfaq vëmendje e dëshiron t'i njohë.
Price: 1300 Lekë
titleToAlt
Price: 1500 Lekë
All rights reserved. © 2015 Library Albania