titleToAlt
Me kontribute të veçanta nga bashkëshorti i saj Napoleon Hill - Autor i "Mendo dhe bëhu i pasur", "Si të shisni rrugën tuaj në jetë" dhe "Ligji i Suksesit" etj. "Si të tërheqësh meshkujt dhe paratë", është një përmbledhje e një manuali romantik, vetëndihmues në fushën seksuale, për grate e martuara që dëshirojnë të mbajnë të ndezur flakën e romancës si dhe për ato që shpresojnë të martohen. Aty përfshihen studime të hollësishme të rasteve që tregojnë se si ndonjëherë gjërat mund të shkojnë edhe keq në një marrëdhënie dhe cilat janë mënyrat dhe mjetet për t'i korrigjuar ato përpara se boja të thahet në letrat e divorcit. Roza Li ishte përpara kohës si në këndvështrimin e saj, ashtu edhe në këshillimin e atyre që kërkonin njohuri mbi martesën.
Price: 1290 Lekë
titleToAlt
Libri si të bëhesh zot i mendjes tënde është një kryevepër e rrallë në zhanrin e vet, në të cilën pioneri në fushën e motivimit dhe autori i Mendo dhe bëhu i pasur, Napoleon Hill tregon se si të mendoni për të pasur sukses. Në tre kapituj magjepsës, Hilli përshkruan sesi ta organizoni e ta vlerësoni dijen dhe si të veproni që ta ktheni atë në mundësi. Njohuria nuk është fuqi. Vatëm njohuria e vënë në zbatim është fuqi. Ky libër ju mëson si ta përdorni atë që dini dhe si të dini se çfarë ia vlen të dini.
Price: 1090 Lekë
titleToAlt
"Ia jap dhe ia lë trashëgim popullit amerikan pjesën më të madhe të pasurisë sime gjigante, që përmbahet në filozofinë e arritjes individuale, përmes së cilës janë grumbulluar të gjitha pasuritë e mia."
Price: 1000 Lekë
titleToAlt
Ne këtë vepër fuqidhënëse dhe të pabotuar kurrë më parë, autori legjendar për zhvillimin personal, Napoleon Hill, ndan parimet e tij të suksesit, një seri zakonesh dhe mendësish të cilat ju japin themelet për një sukses që ju ndryshon jetën.
Price: 1000 Lekë
All rights reserved. © 2015 Library Albania