titleToAlt
Udha Zen 2022
Një eksplorim i thellë i origjinës dhe historisë së Budizmit Zen, nga studiuesi pioner, Alan Watts. Me një kombinim të rrallë të origjinalitetit dhe kthjelltësisë, Watts zbulon parimet kyçe të praktikës Zen dhe si mund të revolucionarizojë jetën tonë të përditshme.
Price: 1200 Lekë
titleToAlt
Kronikë me dyshime është një rrëfenjë mjaft e gjallë, që buron nga bindja se e gjithë letërsia dhe poezia jonë duhet dokumentuar në një vend. Aty ka një zinxhir faktesh të ndërthurura, që tregojnë se si i shkoi filli një familjeje të veçantë dhe pastaj, një vendi të zhdukur.
Price: 1000 Lekë
titleToAlt
Sa pak që e njohim hierarkinë e gjithësisë! Sa guxim duhet që të sfidojmë me madhështinë dhe epërsinë e diturisë një krijim të tillë?! Një milion botë mund të ekzistojnë ndër qiej...përtej vendqëndrimit tonë.
Price: 1400 Lekë
titleToAlt
Kacafytje 2020
Price: 1000 Lekë
All rights reserved. © 2015 Library Albania