titleToAlt
Ashtu siç filozofët tregojnë për përberjen e eliksirit, e cila është vepra e parë që është ajo gjë, e cila është e drejtë dhe gjendet kudo, sepse është në çdo person dhe gjendet me çdo person. Adami e mori me vete nga parajsa, ai e barti me vete kur vdiq dhe u varros me të. Për këtë arsye alegoria e të mençurve thotë se kjo gjë është dielli i rafinuar, që është ari i rafinuar i sjellë në fuqinë më të lartë të mineralit.
Price: 1100 Lekë
titleToAlt
Një komb nuk mund të quhet me civilizim të lartë në qoftë se nuk e ka këtë libër të përkthyer në gjuhën e tij.
Price: 1700 Lekë
titleToAlt
Morali dhe feja, ky libër ndërtoi frimasonerinë, frimasoneria ndërtoi SHBA - në.
Price: 1400 Lekë
titleToAlt
Një komb nuk mund të quhet me civilizim të lartë në qoftë se nuk e ka këtë libër të përkthyer në gjuhën e tij.
Price: 1700 Lekë
titleToAlt
Me këtë libër modest synojmë dhe shpresojmë se do t'i hapim një dritare sado të vogël lexuesve shqiptarë, duke i zgjeruar atij horizontin me një çështje shumë aktuale se selefizmi.
Price: 600 Lekë
titleToAlt
Është e habitshme se sa pak kapacitet zotërojnë në shkencën e ekonomisë shumë nga njerëzit të cilët lëvizin në mes të jetës aktive.
Price: 1000 Lekë
titleToAlt
Price: 1400 Lekë
titleToAlt
Price: 1260 Lekë
titleToAlt
Price: 500 Lekë
titleToAlt
Price: 1200 Lekë
titleToAlt
Price: 1400 Lekë
titleToAlt
Price: 1400 Lekë
titleToAlt
Një komb nuk mund të quhet me civilizim të lartë në qoftë se nuk e ka këtë libër të përkthyer në gjuhën e tij.
Price: 1700 Lekë
titleToAlt
Sa pak që e njohim hierarkinë e gjithësisë! Sa guxim duhet që të sfidojmë me madhështinë dhe epërsinë e diturisë një krijim të tillë?! Një milion botë mund të ekzistojnë ndër qiej...përtej vendqëndrimit tonë.
Price: 1400 Lekë
titleToAlt
Price: 1200 Lekë
titleToAlt
Horizonti gjithmonë shfaqet jashtëzakonisht i sheshtë prej 360 gradësh rreth e qark atij që e vëzhgon, pavarësisht nga lartësia ku ndodhet. Të gjitha pamjet nga balonat, raketat, avionët dhe dronët amatorë tregojnë një horizont plotësisht të sheshtë në lartësinë mbi 20 milje. Vetëm NASA dhe "agjencitë e tjera hapësinore" qeveritare tregojnë një formë të lakuar të tij në fotot ose videot e tyre false CGI (imazhe që dalin nga kompjuteri).
Price: 1600 Lekë
titleToAlt
Në këtë libër do të diskutohen shumë sekrete të rëndësishme të Tartarias së Madhe që mbase nuk i keni ditur kurrë dhe ato do mund t'ju trondisin mendjen.
Price: 1200 Lekë
titleToAlt
Amerika u bë kombi më i madh dhe më produktiv në botë sepse kishim qytetarët më të shëndetshëm në botë. Kur sindikata Rockefeller filloi marrjen e profesionit tonë të mjekut në 1910, qytetarët tanë patën një rënie të madhe.
Price: 1500 Lekë
titleToAlt
Demokracia botërore ishte ëndrra e fshehtë e filozofëve të mëdhenj klasikë. Drejt arritjes së këtij qëllimi më të madh nga të gjithë njerëzit, ata përshkruan programet e edukimit, fesë dhe sjelljes shoqërore, të orientuara drejt arritjes përfundimtare të një vllazërimi praktik dhe universal.
Price: 1000 Lekë
titleToAlt
Një studim revolucionar mbi testamentin e vjetër.
Price: 1600 Lekë
All rights reserved. © 2015 Library Albania