titleToAlt
Çfarë thonë për Billie Eilish - in "Elegante, e shkathët, por edhe pak e rrezikshme".
Price: 1000 Lekë
titleToAlt
BTS 2021
JU NJOHIM ME BTS, MBRETËRIT E K-POPIT, NË BIOGRAFINË E PARË JOZYRTARE TË GRUPIT QË PO PUSHTON BOTËN! Ma albume që kanë arritur majat e chart-eve dhe me shumë çmime në emër të gupit, BTS tashmë janë një fenomen muzikcr. Përzierja karakteristike e popit me hip-hopin, stili i ueshjeue gjithnjë në ndryshim dhe mbështetja e zjarrtë e ARMY-ve, fansaue të tyre pasionantë, i kanë ndihmuar të fitojnë famë botërore.
Price: 1000 Lekë
All rights reserved. © 2015 Library Albania