Buy this product
1000 Lekë

Nobelistët, Antologji poetike ( Published by: Uegen in 2019 )

Author:  Grup autoresh

“Botimi i Antologjisë së Poezisë së Nobelistëve është një arritje dhe befasi letrare... pasurim i mëtejshëm i botimeve, kryepunë e përpjekjeve... Është një qëndresë e bukur te vlerat e përhershme, që prodhojnë vlera, një ngjarje kulturore për lexuesin... 50 autorë nga ata që kanë marrë çmimin më të lartë në botë për letërsinë, që nga fillimi i këtij çmimi e deri më sot, nga të gjithë kontinentet, duke përgasur kështu atë pluhurnajë yllësore, mjegull e mistertë, një ngjitje nën to për në maja, ndërkohë dhe një zbritje mes një ndriçimi tjetër, në metropolet apokaliptike të shekullit XXI...” VISAR ZHITI

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Uegen (2019)
  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 03 381 9
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 270
  • Book dimensions: 143 x 213 x 23 mm

More About the Author

Grup autoresh -

All rights reserved. © 2015 Library Albania