Buy this product
600 Lekë

Njëzetë mijë lega nën det/ 20,000 Leagues Under the Sea ( Published by: in 2016 )

Author:  Jules Verne

Profesori Pierre Aronnax, i shoqëruar nga Kapiteni Nemo dhe burra të tjerë realizojnë eksplorimin e shtratit të detit dhe krejt këtë e shijojnë me anijen Nautilus.

Price: 600 Lekë
Buy this product
600 Lekë

Product Details

  • Published in: 2016
  • ISBN-13: 978-9951-642-59-0
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 70
  • Book dimensions: 135 x 202 x 11 mm

More About the Author

Jules Verne -

All rights reserved. © 2015 Library Albania