Buy this product
790 Lekë

Njëmijë e një net 2 ( Published by: in 2005 )

Author:  Përralla arabe
Translator:  Mustafa Greblleshi

Libri “Njëmijë e një net” është një libër me tre vëllime. Në vëllimin e dytë do të gjeni: • Sindbad Detari • Të tre kalanderët • Gomari, kau dhe bujku • Tregtari dhe xhindi • Plaku dhe drenusha • Plaku dhe dy qentë e zinj • Historia e peshkatarit • Mbreti grek dhe mjeku Duban • Burri dhe papagalli • Veziri i ndëshkuar • Mbreti i ri i ishujve të zinj • Historia e Zybejdes • Historia e Aminës

Price: 790 Lekë
Buy this product
790 Lekë

Product Details

  • Published in: 2005
  • ISBN-10: 99927-33-52-7
  • Page nr.: 238
  • Book dimensions: 140 x 210 x 15 mm

More About the Author

Përralla arabe -

All rights reserved. © 2015 Library Albania