Buy this product
1500 Lekë

Njëmbëdhjetë minuta ( Published by: Toena in 2022 )

Author:  Paulo Coelho
Translator:  Durim Taçe

Njëmbëdhjetë minuta rrëfen historinë e një vajze, Maries, nga një provincë e Brazilit, e cila mbetet zemërthyer nga përvoja e saj e parë në dashuri. Ndaj dhe që në moshë fare të njomë ajo druhet se s'ka për ta gjetur kurrë ndonjëherë dashurinë.

Price: 1500 Lekë
Buy this product
1500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Toena (2022)
  • Published in: 2022
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 0000000000000
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 295
  • Book dimensions: 120 x 182 x 25 mm

More About the Author

Paulo Coelho -

Paulo Coelho u lind në Rio de Zhanero në vitin 1947. Është konsideruar një nga autorët jug – amerikanë më të rëndësishëm të dhjetëvjeçarëve të fundit. Veprat e tij, të botuara në mbi 120 vende të botës dhe të përkthyera në më se 47 gjuhë të ndryshme, janë shitur në më shumë se 27 ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania