Buy this product
400 Lekë

Një tregim çdo javë ( Published by: SHBLSH e re in 2007 )

Author:  Kathryn Jackson
Translator:  Teuta Mati

Nga libri i autores Kathryn Jackson, i zgjedhur për mësuesit e prindërit, për të ndihmuar fëmijët e klasës së parë e të dytë në shpjegimin e lëndës “Edukatë shoqërore”. Libri ka vlera edukative dhe është pasuruar me shpjegime didaktike dhe fjalor.

Price: 400 Lekë
Buy this product
400 Lekë

Product Details

  • Publisher: SHBLSH e re (2007)
  • Published in: 2007
  • Language: Albanian
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 108
  • Book dimensions: 145 x 207 x 6 mm

More About the Author

Kathryn Jackson -

All rights reserved. © 2015 Library Albania