Buy this product
600 Lekë

Një shëtitje e paharrushme ( Published by: Bota Shqiptare in 2004 )

Author:  Nicholas Sparks
Translator:  Loriana Gjini

Landon ishte djalë i shkujdesur. Xhemi, vajzë e shtruar, që s’'donte t’'ia dinte ç’mendonin të tjerët për të. Dy njerëz pa asgjë të përbashkët, por që kishin shumë për të mësuar nga njëri tjetri. Një libër i jashtëzakonshëm,...prekës dhe shpeshherë rrëmbyes... Një libër që nuk do ta harroni shpejt.

Price: 600 Lekë
Buy this product
600 Lekë

Product Details

  • Publisher: Bota Shqiptare (2004)
  • Published in: 2004
  • ISBN-10: 99927-910-2-0
  • Page nr.: 206
  • Book dimensions: 130 x 200 x 15 mm

More About the Author

Nicholas Sparks -

Nicholas Sparks u lind në Nebraska në vitin 1965 dhe ka studiuar në Universitetin Notre Dame. Prindërit e tij ishin Sparks Patrick, një shkencëtar, dhe Jill Marie. Ai ishte fëmija i mesëm i tre fëmijëve, me një vëlla më të madh Michael Earl Sparks "Micah" (1964) dhe një motër më të vogël, Danielle ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania