Buy this product
1500 Lekë

Një rrëfim nga zemra ( Published by: 55 in 2012 )

Author:  Laura Bush
Translator:  Bashkim ShehuVirgjil MuçiGjergj Peçi

Ky rrëfim i Laura Bush nis nga fëmijëria e saj në Teksas, shkollimin për të vijuar më tej me njohjen me presidentin e ardhshëm të SHBA-së; jeta në Shtëpinë e Bardhë, lindja e vajzave dhe ngjarje të tjera të rëndësishme nga jeta e saj.ajo ishte 31 vjeç kur u martua. Tashmë nuk e besonin se edhe ajo do ta gjente njeriun e zemrës. Por ja që një ditë të bukur, ata u takuan.Pas gjashtë apo shtatë javë takimesh ai i kërkoj dorën për martesë dhe... vetëm një ditë pas ditëlindjes së saj,i ati e shoqëroj drejt altarit për t'u martuar me Xhorxh Bush-in.

Price: 1500 Lekë
Buy this product
1500 Lekë

Product Details

  • Publisher: 55 (2012)
  • Published in: 2012
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-106-24-7
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 608
  • Book dimensions: 147 x 208 x 40 mm

More About the Author

All rights reserved. © 2015 Library Albania