Buy this product
500 Lekë

Një orë për të jetuar një orë për të dashuruar ( Published by: Ombra GVG in 2014 )

Author:  Richard Carlson
Translator:  Oriola Pampuri

Nëse do të kishe një orë kohë për të jetuar dhe do të mund të bëje një telefonatë, kë do të telefonoje? Çfarë do t'i thoje? Pre po pret? Vdekja e papritur dhe tragjike e Richard Carlson – it në dhjetor të vitit 2006 tronditi miliona fansa të tij, madje edhe letrat e shumta ngushëlluese të tyre nuk mundën ta lehtësonin humbjen që ndjeu bashkëshortja e tij, Kristina. Për të zbutur pikëllimin e saj, ajo vendosi të sistemojë dhe tani kujdeset për botimin e të gjithë letrave dhe kujtimeve të shkëmbyera për një çerek shekulli, duke përjetuar kështu edhe një herë emocionet dhe duke mbajtur gjallë kujtimin e bashkëshortit të saj të ndjerë. Në një akt thellësisht prekës gjatë këtij procesi, ajo u përqendrua në një letër plot me pyetje, të cilën asaj ia ka dhuruar Richard – i në përvjetorin e tetëmbëdhjetë të martesës. Kristin i është përgjigjur me emocione befasuese letrës së Richard – it. Nëse e shohim më në detaje, brenda kësaj lidhjeje të veçantë, botimi i tyre në këtë libër është një dhuratë e veçantë për shumë njerëz të cilëve u ka ndryshuar jeta nga veprat që ka botuar Richard – i.

Price: 500 Lekë
Buy this product
500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Ombra GVG (2014)
  • Published in: 2014
  • ISBN-13: 978-9928-06-099-0
  • Page nr.: 70
  • Book dimensions: 142 x 201 x 7 mm

More About the Author

Richard Carlson -

All rights reserved. © 2015 Library Albania