Buy this product
500 Lekë

Një limonadë me miza për kontin ( Published by: Botime Pegi in 2013 )

Author:  Jeronim Stilton
Translator:  Agim Doksani

Po si vallë më mori maçoku mendjen dhe shkova deri në Transmiushëri, në kështjellën e kontit Vlad? Kaq e dendur është mjegulla sa nuk shquan gjë prej gjëje dhe banorët vijnë era hudhër! Bërr... Thonë se hudhra i mban larg vampirët..

Price: 500 Lekë
Buy this product
500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botime Pegi (2013)
  • Published in: 2013
  • ISBN-13: 978-9928-162-73-1
  • Page nr.: 118
  • Book dimensions: 141 x 190 x 9 mm

More About the Author

Jeronim Stilton -

All rights reserved. © 2015 Library Albania