Buy this product
850 Lekë

Një jetë e përmbushur ( Published by: Dudaj in 2006 )

Author:  Danielle Steel
Translator:  Etleva Kushova

Price: 850 Lekë
Buy this product
850 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dudaj (2006)
  • Published in: 2006
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 99943-33-33-X
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 424
  • Book dimensions: 130 x 198 x 20 mm

More About the Author

Danielle Steel -

Danielle Steel lindi më 14 gusht 1947 në New York City, është shkrimtare amerikane e romaneve romantike. Romanet e Danielle Steel janë shitur në miliona kopje një dhjetëra gjuhë dhe kanë patur gjithmonë një vend mes librave më të shitur që nga vitet ’80. Steel e filloi karrierën e vet ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania