Buy this product
1000 Lekë

Një histori amerikane ( Published by: OMSCA-1 in 2008 )

Author:  Anatoli Toss
Translator:  Sokrat Gjerasi

"Një histori amerikane" jo vetëm e mbërthen lexuesin që nga faqja e parë deri tek e fundit, por edhe u jep përgjigje shumë pse-ve të jetës sonë të përditshme, me një fjalë të ndihmon të jetosh". "Një histori amerikane" - i shkruar bukur, roman shumë i fortë. Sa më shumë ta lexosh "Në histori amerikane", aq më shumë të lind pyetja: Si ka mundësi që ky autor të njohë aq thellë dhe kaq mirë psikologjinë e njerëzve dhe të na e zbulojë atë nëpërmjet faqeve të këtij libri? Letërsi cilësore, mund të thuash universale.

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: OMSCA-1 (2008)
  • Published in: 2008
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99943-41-25-2
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 396
  • Book dimensions: 138 x 200 x 27 mm

More About the Author

Anatoli Toss -

All rights reserved. © 2015 Library Albania