Buy this product
2200 Lekë

Një hap drejt shkollës ( Published by: Albas in 2009 )

Author:  Grup autorësh

Kjo paketë, hartuar në përputhje me programin e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës për edukimin parashkollor, rekomandohet të përdoret për fëmijët 5-6 vjeç. Paketa shoqërohet me një udhëzues për mësuesit dhe prindërit, të cilët do ta ndjekin ecurinë e fëmijëve gjatë një viti shkollor.

Price: 2200 Lekë
Buy this product
2200 Lekë

Product Details

  • Publisher: Albas (2009)
  • Published in: 2009
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 9989 108 46 3
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 150
  • Book dimensions: 315 x 240 x 40 mm

More About the Author

Grup autorësh -

All rights reserved. © 2015 Library Albania