Buy this product
1200 Lekë

Një dhuratë e veçantë ( Published by: Fan Noli in 2012 )

Author:  Danielle Steel
Translator:  Xhimi Lazri

Në një ditë të ngrohtë qershori, një grua nga Çikago zbret nga autobusi në një qytet të vogël. Nuk ka ndërmend të qëndrojë, është thjesht kalimthi. Gjithsesi, ndalesa e saj në këtë qytet e ka një arsye dhe është pjesë e një historie që nuk do ta harroni kurrë. Në vitet 1950, jeta ishte më e thjeshtë dhe njerëzit besonin ende në ëndrra, ndërsa familja ishte gjëja më e shtrenjtë. Pikërisht në këtë kohë, në këtë qytezë, një familje e lumtur tronditet nga vdekja e papritur e fëmijës. Dhe një e huaj mbërrin në qytet – një grua e re, e cila do të ndikojë e jetën e shumë banorëve. Ajo dhe një burrë i ri takohen dhe bien në dashuri. Dashuria e tyre e pafajshme do të sjellë shpresën për një familje të tërë dhe jetët e tyre do të ndryshojnë përgjithnjë nga një dhuratë e veçantë që ajo u lë.

Price: 1200 Lekë
Buy this product
1200 Lekë

Product Details

  • Publisher: Fan Noli (2012)
  • Published in: 2012
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-165-05-3
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 208
  • Book dimensions: 142 x 206 x 14 mm

More About the Author

Danielle Steel -

Danielle Steel lindi më 14 gusht 1947 në New York City, është shkrimtare amerikane e romaneve romantike. Romanet e Danielle Steel janë shitur në miliona kopje një dhjetëra gjuhë dhe kanë patur gjithmonë një vend mes librave më të shitur që nga vitet ’80. Steel e filloi karrierën e vet ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania