Buy this product
1200 Lekë

Një dashuri...Helm ( Published by: Toena in 2019 )


Stela njihet me Jasonin. Lidhen së bashku. Ndahen me pas. Ajo mendan se i dha fund me të. Por e ka gabim! Jasoni nuk e pranon ndarjen, ai hedh mbi të rrjetën e tij të helmatisur për ta zënë brenda. Deri në ç'pikë mund të arrijë ai vallë, per të kënaqur agoizmin e tij të lënduar? Një ishull i vagël përrallor i Egjeut, Princesha e Ngurosur dha një krim. NjË dashuri... helm. Një foshnjë. Pasion dhe xhelozi, Stela kërkon një fillim të ri, larg burrit, që përpiqet të shënJojë jetën e saj. Pastaj udhëton në një det të mbushur me sekrate. Sekrete që i trazojnë jetën. Ndjenjat, vendimet, planet. Por varka e saj është prej letre. Dhe ujërat krejt të kaltra të Egjeut janë gati për ta marrë në prehrin e tyre...

Price: 1200 Lekë
Buy this product
1200 Lekë

Product Details

  • Publisher: Toena (2019)
  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-277-29-9
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 472
  • Book dimensions: 127 x 200 x 23 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania