Buy this product
1000 Lekë

Një çështje vdekjeje a jete ( Published by: Botimet Morava in 2021 )

Author:  Irvin David Yalom

"Vdekja ne moshën 87-vjecare nuk është tragjedi, sidomos kur mendoj për të gjithe njerëzit më të rinj që kanë vdekur. Këtë javë, gazetarja Cokie Roberts vdiq në moshën 75-vjecare. Ndieja një lidhje të veçantë me të, si bashkëmarrëse e çmimit per ish-studentet e dalluara te Uellslit. Portreti im varet ne një sallë madhështore në kolegj bashkë me portretin e saj dhe të shumë ish-studentevë të famshëm, si Hillary Clinton dhe Madeleine Albright. Më pushton një grimë krenarie kur mendoj qe edhe unë kam qenë pjesë e lëvizjes feministe që çoi përpara të drejtat e grave gjatë dy brezave te fundit. Ajo ishte koha ime. Se ç'do të ndodhë në të ardhmen, pas vdekjes sime, nuk është me ne dorën time."

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botimet Morava (2021)
  • Published in: 2021
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 9789928314321
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 240
  • Book dimensions: 140 x 208 x 17 mm

More About the Author

Irvin David Yalom -

All rights reserved. © 2015 Library Albania