Faqja e autorit

Nicholas Sparks


Nicholas Sparks u lind në Nebraska në vitin 1965 dhe ka studiuar në Universitetin Notre Dame. Prindërit e tij ishin Sparks Patrick, një shkencëtar, dhe Jill Marie. Ai ishte fëmija i mesëm i tre fëmijëve, me një vëlla më të madh Michael Earl Sparks "Micah" (1964) dhe një motër më të vogël, Danielle "Dana" Sparks (1966-2000), e cila vdiq në moshën 33 vjeçre. Sparks është shprehur se ajo është frymëzimi për karakterin kryesor në romanin e tij “Një shëtitje e paharueshme”. Sparks ka shkruar romane të shumtë bestseller të përkthyer në më shumë se dyzet gjuhë dhe është një nga romancierët më të adhuruar në botë me mbi 90 milion kopje librash të botuar. Nga librat e tij janë realizuar filma të njohur si Mesazh në shishe, Një shëtitje e paharrueshme, I dashur Xhon, Kënga e fundit etj. Gjithmonë në majën e klasifikimeve ndërkombëtare, Nicholas Sparks ka treguar se është mjeshtër i pakundërshtueshëm i ndjenjave dhe librat e tij duhen e pëlqehen nga lexuesit e të gjithë botës. Jeton me të shoqen dhe pesë fëmijët në Karolinën e Veriut.Disa nga veprat e tij jane “Ditari”, “Mesazh në shishe”, “Një shëtitje e paharrueshme”, “Gardiani”, “Dasma”, “Tre javë me vëllain tim”, “Besimtar i vërtete”, “Me shikim të pare”,”I dashur Xhon”,”Zgjedhja”, “Me fat”, “Kënga e fundit”.

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 800 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 900 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 900 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 900 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 700 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 800 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 700 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1500 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania