Faqja e autorit

Niccolò Machiavelli


Niccolò Machiavelli (3 Maj 1469- 21 Qershor 1527) lindur në Florence, Italy ka qënë një diplomat Italian, historian, filozof, humanist, shkrimtar, regjizor, dhe poet i kohes se Rilindjes.
Ai është quajtur babai i shkencave politike. Ka shkruajtur komedi, këngë karnavalesh, dhe poezi.

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 300 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 700 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 700 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania