Buy this product
1600 Lekë

Ngritja dhe rënia e kombeve ( Published by: in 2017 )

Translator:  Valbona Nathanaili

“Për vlerësimin e forcave që veprojnë në botën e ditëve tona, “Ngritja dhe rënia e kombeve” është një udhërrëfyes i dobishëin dhe ngacmues.”- FINANCIAL TIMES. “I mbushur me të dhëna shumë të vlefshme... po aq edhe me gjykime të mrekullueshme dhe histori domethënëse, libri është thjesht udhërrëfyesi më i mirë në ekonominë globale të ditëve të sotme. Pavarësisht nëse jeni vëzhgues i kësaj ekonomie, apo investoni në të, nuk keni luksin të mos e lexoni.”-FAREED ZAKARIA. “Argëtues, i mprehtë dhe i ndershëm deri në fund... [Shanna] ka aftësinë për të ndërtuar paralele krahasuese ndërmjet vendeve. Historia e Australisë dhe e emigracionit të saj lart qëndron në kontrast me historinë e Japonisë e të izolimit të saj... Por Sharma është edhe shumë i saktë. Për vendet që karakterizohen nga një sistem i kalbur financiar, një shkundje e sistemit bankar është baras me shkundjen e shoqërisë... Libri i z. Sharma është një udhërrëfyes shumë i mirë për të kuptuar bumet dhe shpërblimet e tregjeve të mëdha financiare në vendet në zhvillim.”- THE ECONOMIST. “Një udhërrëfyes i vlefshëm për rendin e ri ekonomik... Sharma ka qenë një nga profetët e parë të krizës së borxhit kinez.”- RANA FOROOHAR, TIME MAGAZINE. “[Sharma] shkruan në mënyrë interesante dhe mirë... Libri është i pasur me shembuj dhe histori nga jeta e përditshme... Dhe ju ndihmon të mos rreshtoheni në anën e humbësve.”- DAVID SMITH, THE TIMES (UK).

Price: 1600 Lekë
Buy this product
1600 Lekë

Product Details

  • Published in: 2017
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9951-721-39-4
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 580
  • Book dimensions: 155 x 233 x 30 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania