Buy this product
500 Lekë

Ngjyros, mëso, shkruaj… ( Published by: in 2013 )


Ky libër u jep mundësinë fëmijëve që të ngjyrosin ilustrimet, të mësojnë, të shkruajnë dhe lexojnë.

Price: 500 Lekë
Buy this product
500 Lekë

Product Details

  • Published in: 2013
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9951-642-00-2
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 105
  • Book dimensions: 209 x 294 x 6 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania