Buy this product
100 Lekë

Ngjyros dhe mësoj Kafshët ( Published by: Aeditions in x )

Author:  Grup autorësh

Seria  Ngjyros dhe Mësoj u jep mundësinë miqve tanë të vegjël të argëtohen duke ngjyrosur dhe duke ngjitur figura ngjitëse (stickers).nGjithashtu, kjo seri e mrekullueshme i fut fëmijët në një botë të madhe: nga numrat dhe shkronjat e deri te konceptet e ngjyrave dhe mrekullitë e natyrës.

Price: 100 Lekë
Buy this product
100 Lekë

Product Details

  • Publisher: Aeditions (x)
  • Published in: x
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 99956 724 61
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 8
  • Book dimensions: 210 x 290 x 0 mm

More About the Author

Grup autorësh -

All rights reserved. © 2015 Library Albania