Buy this product
800 Lekë

Ngadhnjimi i dashurisë ( Published by: Bota Shqiptare in 2004 )

Author:  Nicholas Sparks
Translator:  Manjola Gjonaj

Historia e dashurisë ndërmjet një djali te varfër e pasionant me një vajzë të pasur. Ata detyrohen të ndahen për shkak të pabarazisë së tyre sociale…

Price: 800 Lekë
Buy this product
800 Lekë

Product Details

  • Publisher: Bota Shqiptare (2004)
  • Published in: 2004
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 99927-910-6-3
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 204
  • Book dimensions: 130 x 205 x 12 mm

More About the Author

Nicholas Sparks -

Nicholas Sparks u lind në Nebraska në vitin 1965 dhe ka studiuar në Universitetin Notre Dame. Prindërit e tij ishin Sparks Patrick, një shkencëtar, dhe Jill Marie. Ai ishte fëmija i mesëm i tre fëmijëve, me një vëlla më të madh Michael Earl Sparks "Micah" (1964) dhe një motër më të vogël, Danielle ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania