Buy this product
300 Lekë

Nga 1 tek 10 ( Published by: SHBLSH e re in x )


Ky libërth ka qëllim që fëmijët nga dy deri në katër vjeç të familjarizohen me kuptimin e numrit, zbërthimin e numrave, duke ecur shkallë-shkallë nga 1 tek 10. Nëpërmjet figurave dhe objekteve të ndryshme ndihmohet shumë zhvillimi i logjikës së fëmijëve.

Price: 300 Lekë
Buy this product
300 Lekë

Product Details

  • Publisher: SHBLSH e re (x)
  • Published in: x
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99943-2-283-1
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 10
  • Book dimensions: 144 x 208 x 1 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania