Buy this product
800 Lekë

Net pa gjumë, puthje për mëngjes ( Published by: Dituria in 2018 )

Translator:  Erion Kristo

Një liber ironik dhe prekës për magjinë e të qënit baba. Matteo Bussola ka aftësinë të rrëfejë jetën e përditshme në një mënyrë kaq të natyrshme, me një gjuhë kaq bindëse dhe të përzemërt, me një saktësi kaq të ëmbël, sa të na bëjë të mendojmë: po, ndonjëherë, letërsia luan kukafshehthi në botën e gjërave të vogla .

Price: 800 Lekë
Buy this product
800 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dituria (2018)
  • Published in: 2018
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-217-73-8
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 184
  • Book dimensions: 140 x 210 x 10 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania