Buy this product
950 Lekë

Nëse një natë dimri një udhëtar ( Published by: Dudaj in 2012 )

Author:  Italo Calvino
Translator:  Alban Bobrati

"Është një roman mbi kënaqësinë e leximit të romaneve; protagonist është vetë lexuesi, i cili për dhjetë herë rresht fillon të lexojë një libër që për disa arsye që janë jashtë vullnetit të tij, nuk arrin ta mbarojë. Më është dashur kështu, të shkruaj fillimet e dhjetë romaneve autorësh imagjinarë, të gjithë në një farë mënyre, të ndryshëm nga unë dhe të ndryshëm nga njëri-tjetri."

Price: 950 Lekë
Buy this product
950 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dudaj (2012)
  • Published in: 2012
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99943-0-262-8
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 284
  • Book dimensions: 0 x 0 x 0 mm

More About the Author

Italo Calvino -

All rights reserved. © 2015 Library Albania