Buy this product
600 Lekë

Negocimi ( Published by: in 2013 )

Translator:  Aleksandër Koli

“Negocimi” është një element thelbësor i pothuajse të gjitha ndërveprimeve tona – personale dhe profesionale. E shprehur më thjesht, ata që nuk negociojnë mirë, rrezikojnë të bien viktimë e atyre që e bëjnë këtë. Gjatë gjithë karierës së tij, eksperti i suksesshëm Brian Tracy ka negociuar kontrata me vlera miliona dollarëshe. Tani, me këtë udhëzues të përmbledhur, edhe ju gjithashtu mund të bëheni një negociator mjeshtër dhe të mësoni sesi: Të përdorni gjashtë mënyrat kyçe të negocimit. Të mbani nën kontroll fuqinë e emocioneve kur jeni duke bërë një marrëveshje. Të përdorni kohën në avantazhin tuaj. Të përgaditeni si një profesionist dhe të hyni në negociata nga një pozicion i fuqishëm. Të fitoni qartësi në fushat e pajtimit dhe të mospajtimit. Të dini se kur dhe si të largoheni dhe shumë të tjera.

Price: 600 Lekë
Buy this product
600 Lekë

Product Details

  • Published in: 2013
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9951-642-09-5
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 96
  • Book dimensions: 134 x 202 x 7 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania