Buy this product
400 Lekë

Ne tani lexojmë vetë: Tregime, përralla e poezi ( Published by: Mediaprint in 2020 )


Jeni në klasë të parë! Sapo keni mbaruar abetaren! Antologji e dedikuar për fëmijët që sapo kanë mësuar të lexojnë! Tashmë mund të lexoni vetë librin tuaj! Praktikoni leximin dhe argëtohuni me historitë e bukura!

Price: 400 Lekë
Buy this product
400 Lekë

Product Details

  • Publisher: Mediaprint (2020)
  • Published in: 2020
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 08 441 5
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 32
  • Book dimensions: 190 x 240 x 5 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania