Buy this product
900 Lekë

Në moshën e pafajsisë ( Published by: OMSCA-1 in 2012 )

Author:  Edith Wharton
Translator:  Nikolla Langore

Njulend Arçeri, xhentëlmen jurist dhe trashëgimtar i një prej familjeve më të mira të Nju Jork Sitit, po realizon para kohe, për lumturinë e tij të madhe, një martesë të mezipritur me të bukurën Mej Uelland. Por ai ka arsye që të dyshojë për zgjedhjen që ka bërë pasi shikon Elen Olenskën, kushërirën ekzotike e të bukur tridhjetëvjeçare të Mejit, e cila jetonte në Europë. Elen është kthyer në Nju Jork pas ndarjes skandaloze (sipas fjalëve të përhapura) nga një martesë e palumtur. Në fillim, mbërritja e Elenës dhe dëmi që mund t'i sjellë ajo familjes së nuses së ardhshme e shqetëson Arçerin, por pastaj atë e intrigon lirshmëria e Elenës. Ndërsa admirimi i Njulendit për Olenskën rritet gjithnjë e më shumë, po kështu rritet edhe dyshimi që ka ai për t'u martuar me Mejin. Bashkimi me Mejin nuk është më për të fati ideal që kishte përfytyruar.

Price: 900 Lekë
Buy this product
900 Lekë

Product Details

  • Publisher: OMSCA-1 (2012)
  • Published in: 2012
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-132-15-4
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 336
  • Book dimensions: 135 x 200 x 23 mm

More About the Author

Edith Wharton -

All rights reserved. © 2015 Library Albania