Buy this product
1200 Lekë

Në morgun e politikës ( Published by: Geer in 2013 )

Author:  Besnik Gjongecaj

Njësoj si realiteti njerëzor në të , politika ka universin e saj. Edhe universi i politikes si çdo gjë e paane , i ka të gjitha aty ,brenda vetes .Ka jetën , lindjen , kulmet, dritën ,hijet ,errësirën , varret .Ka sekretet , krimet , tradhëtitë, sëmundjet, dashuritë , inçestet madje ka dhe morgun e vet . Me emra të njëjtë , por fare të pangjashëm në thelbin e tyre me universin e njerëzve të thjeshtë. Veçanërisht në Shqipëri … Aq sa çdo konvecion i krijuar në jetën e përditshme të qytetarëve shkatërrohet bëhet cope e çikë, sapo hyn në universin e politikës . Aq sa edhe vetë jeta në universin e politikës nuk nis nga lindja por nga vdekja … Që një qytetar të kapërceje nga një univers te tjetri ai duhet të shkaterrojë personalitetin e tij. Ndërsa ndahet me të ,prandaj ai duhet të krijojë me shpejtësi një personalitet të dytë. Të mos jetë më i lire , të mos thotë kurrë atë që mendon … të bëhet cinik, rrëshqitës , xhelatinoz … Të bëhet ashtu si nuk ka qënë kurrë : një kufomë …

Price: 1200 Lekë
Buy this product
1200 Lekë

Product Details

  • Publisher: Geer (2013)
  • Published in: 2013
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-07-155-2
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 439
  • Book dimensions: 165 x 235 x 35 mm

More About the Author

Besnik Gjongecaj -

All rights reserved. © 2015 Library Albania