Buy this product
1000 Lekë

Në mbretërinë e fantazisë 4 ( Published by: Botime Pegi in 2019 )

Author:  Jeronim Stilton
Translator:  Agim Doksani

Ejani me mua në Mbretërinë mitike të Fantazisë: veza e fundit e një dragoi është grabitur dhe raca e dragonjve rrezikon të zhduket! Do të përshkojmë kopshtin e magjepsur të Shtatë Motrave, do të sfidojmë rreziqet e Mbretërisë së Katallanëve, do të luftojmë kundër Sprijës dhe ushtrisë së saj të shtrigave! Do të jetë një udhëtim që do t'ju lërë pa frymë, për fjalën e nderit të brejtësit! Na presim shumë aventura emocionuese dhe shumë rreziqe për t'u kapërcyer e për të sjellë paqen në mbretërinë e fantazisë! KY ËSHTË NJË LIBËR SUPERMIUSHOR...

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botime Pegi (2019)
  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 310 07 1
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 380
  • Book dimensions: 148 x 192 x 24 mm

More About the Author

Jeronim Stilton -

All rights reserved. © 2015 Library Albania