Buy this product
600 Lekë

Në kafenenë e Benit në sheshin Omonia ( Published by: Dituria in 2016 )

Author:  Vili Minarolli

Ngjarjet që trajtohen në këtë vëllim me tregime bazohen tërësisht në aktualitetin shqiptar, në shtjellat ku është përfshirë shoqëria jonë në tranzicion. Boshti tematik i të gjitha rrëfimeve është emigracioni, por çdo tregim përbën në vetvete një copëz të dramës që përjeton individi-emigrant, duke krijuar kështu një mozaik fatesh e karakteresh të ndryshme, që i japin gjallëri dhe e bëjnë më të larmishëm tekstin në fjalë.

Price: 600 Lekë
Buy this product
600 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dituria (2016)
  • Published in: 2016
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: ISBN 978-9928-217-05
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 192
  • Book dimensions: 140 x 208 x 13 mm

More About the Author

Vili Minarolli -

All rights reserved. © 2015 Library Albania