Buy this product
700 Lekë

Në hambar ( Published by: Ideart in 2011 )

Translator:  Ben Andoni

Një roman prekës dhe shumë personal. Arsenijević është një dëshmltar i ndjeshëm, gojëthartë dhe elokuent në spektaklin e një vendi që ia ka gllabëruar zemrën. la vlen ta lexosh jo vetëm ngaqë na rrëfen shumë më tepër (sesa mundën ta bëjnë shumica e librave të botuar deri më tani) rreth njerëzve ngërthyer në vorbullën e luftës, por edhe sepse është një libër fiction i përgatitur mrekullisht. Zëri i Arsenijević s'është i mbyllur. Ai lëkundet midis pezmatimit, humorit vrasës dhe njëfarë vetë kritike të hollë.

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Publisher: Ideart (2011)
  • Published in: 2011
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-128-02-7
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 240
  • Book dimensions: 130 x 210 x 18 mm

More About the Author

Vladimir Arsenijevi -

All rights reserved. © 2015 Library Albania