Buy this product
900 Lekë

Nata, Dritat ( Published by: Albas in 2019 )

Translator:  Anna Kove

Personazhe të çuditshme mbushin tregimet e Clemens Meyer-it: një burrë i divorcuar që shpenzon te gjitha paratë në baste garash, duke shpresuar që të fitojë për të mbuluar shpenzimet për shërimin e qenit të tij; boksierë, të burgosur, të pastrehë dhe ëndërrimtarë, që bredhin në qytetet e natës etj. Nëpërmjet ngjarjeve që zhvillohen në apartamente të vogla, depo të shkreta, burgje dhe buzë lumit, Meyer-i godet të tashmen e ashpër dhe gjen dritat që shkëlqejnë në errësirë. Ai luan tingujt e kohës së tij me fjali të ashpra, të thikëta, por delikate; tregon për iluzionet e mëdha, për dëshirat dhe vetminë. Nga një tregim i shkurtër i këtij vëllimi mund të bëhet një film i madh. "Unë dua të shkruaj histori që ndriçojnë", shprehet ai për tregimet e librit Nata, dritat.

Price: 900 Lekë
Buy this product
900 Lekë

Product Details

  • Publisher: Albas (2019)
  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 300 88 1
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 248
  • Book dimensions: 145 x 205 x 21 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania