Author Page

Nasi Lera


Nasi Lera lindi në Korçë në vitin 1944. Është shkrimtar bashkëkohor shqiptar. Ai kreu shkollën fillore dhe të mesme në Korçë kurse studimet universitare në Tiranë. Është i njohur si prozator për të rritur dhe fëmijë. Ka botuar tregime, novela, romane. Veprat më të njohura janë : "Të jetosh kohën", "Tregime të zgjedhura", "Sytë e dashurisë", "Treni ecte drejt dëborës", "Nata premierë", "Baladë për vetveten", "Orët e qytetit të vogël" etj.

View author books

titleToAlt
Price: 1000 Lekë
titleToAlt
Price: 1000 Lekë
titleToAlt
Price: 1000 Lekë
titleToAlt
Price: 800 Lekë
titleToAlt
Price: 1000 Lekë
titleToAlt
Price: 350 Lekë
titleToAlt
Price: 2000 Lekë
titleToAlt
Price: 800 Lekë
titleToAlt
Price: 800 Lekë
titleToAlt
Price: 500 Lekë
titleToAlt
Price: 900 Lekë
titleToAlt
Price: 600 Lekë
titleToAlt
Price: 800 Lekë
titleToAlt
Price: 700 Lekë
All rights reserved. © 2015 Library Albania