Buy this product
1200 monedha

Na ishte një princeshë ( Published by: Bota Shqiptare in 2021 )

Author:  Johanna Lindsey
Translator:  Agim Doksani

Një tjetër romancë që të bën të mbash frymën Tanja, valltarja misterioze me flokë të zinj si korbi e një taverne në Misisipi, nuk e dinte se ishte princesha e vërtetë Tatiana e mbretërisë së largët të Kardinias. Kur princi guximtar Stefan erdhi dhe e gjeti, i vendosur ta merrte me vete për të përmbushur porosinë e babait në shtratin e vdekjes, Tanja nuk e pranoi dashurinë e tij, por njëherësh ia ndezi gjakun mbretëror me një pasion të zjarrtë. Edhe pse u përpoq të ikte prej tij, prapë ndiente se princi e tërhiqte në mënyrë të papërmbajtshme, derisa princesha e re, më në fund, iu dha shpirtërisht princit këmbëngulës dhe zbuloi fatin e saj të vërtetë.

Price: 1200 monedha
Buy this product
1200 monedha

Product Details

  • Publisher: Bota Shqiptare (2021)
  • Published in: 2021
  • ISBN-13: 978 9928 00 476 5
  • Page nr.: 430
  • Book dimensions: 140 x 205 x 40 mm

More About the Author

Johanna Lindsey -

All rights reserved. © 2015 Library Albania