Buy this product
800 Lekë

NË NDJEKJE TË METEORIT ( Published by: Plejad in 2016 )

Author:  Jules Verne
Translator:  Fatmir Dibra

Fragmet nga libri: Nuk ekziston as shkaku më i vogël për të fshehur nga lexuesit se qyteti, në të cilin e ka zanafillën kjo histori e habitshme, ndodhej në Virgjinia, në shtetet e Bashkuara të Amerikës. Nëse lexuesi nuk ka kundërshtim, ne do ta quajmë këtë qytet Uoston dhe do ta vendosim atë në kontenë lindore, në bregun e djathtë të Potomakut.

Price: 800 Lekë
Buy this product
800 Lekë

Product Details

  • Publisher: Plejad (2016)
  • Published in: 2016
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-4170-4-6
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 305
  • Book dimensions: 150 x 207 x 26 mm

More About the Author

Jules Verne -

All rights reserved. © 2015 Library Albania