Buy this product
1200 Lekë

Mysafiri ( Published by: Uegen in 2011 )

Author:  Stephenie Meyer
Translator:  Taulant Hatia

Melanie Stryder refuzon të zhduket. Planeti Tokë është pushtuar nga një lloj specie që infekton mendjen e humanëve, ndërsa nuk e prek trupin e tyre. “Mendja” pushtuese që ka marrë trupin e Melanie nuk e priste që banori i mëparshëm të luftonte kaq shumë për të mbajtur mendjen. Ndërsa Melanie i mbush mendimet e mysafirit me vizione të Jared, një human që jeton i fshehur, mysafiri fillon të ndiejë mall për një njeri që nuk e ka takuar. Kështu Melanie dhe mysafiri nisen në kërkim të burrit që të dy e duan. Romani me një trekëndësh të pazakontë dashurie është një rrëfim për forcën e dashurisë dhe për thelbin e ekzistencës njerëzore.

Price: 1200 Lekë
Buy this product
1200 Lekë

Product Details

  • Publisher: Uegen (2011)
  • Published in: 2011
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-03-063-4
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 564
  • Book dimensions: 140 x 205 x 35 mm

More About the Author

Stephenie Meyer -

All rights reserved. © 2015 Library Albania