Buy this product
1250 Lekë

Muzgu ( Published by: Botimet Morava in 2009 )

Author:  Stephenie Meyer
Translator:  Artan Miraka

Kur Izabela Suan transferohet në qytetin e zymtë Forks, ku takon Eduard Kullenin misterioz dhe tërheqës, jeta e saj merr një kthesë drithëruese dhe të frikshme. Me lëkurën e tij të porcelantë, sytë e artë, zërin hipnotizues dhe me dhunti të mbinatyrshme, Eduardi është njëherazi i papërballueshëm dhe i papërshkueshëm. Deri më tani ai ia ka dalë mbanë për ta fshehur identitetin e tij të vërtetë, por Bela është e vendosur që ta zbulojë të fshehtën e tij të errët. Belës nuk ia rrok mendja se sa shumë është afruar me të, se gjithnjë e më shumë po e vendos veten, dhe ata që e rrethojnë, në rrezik. Dhe, se mund të jetë tepër vonë për t'u kthyer pas. Thellësisht tërheqës dhe me suspensë të jashtëzakonshme, “Muzgu” do gjejë lexues që do gozhdohen deri në faqen e fundit.

Price: 1250 Lekë
Buy this product
1250 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botimet Morava (2009)
  • Published in: 2009
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99956-26-34-1
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 394
  • Book dimensions: 140 x 205 x 25 mm

More About the Author

Stephenie Meyer -

All rights reserved. © 2015 Library Albania