Faqja e autorit

Mustafa Tukaj


Mustafa Tukaj lindi në Shkodër me 14 nëntor 1952. Studimet e larta i kreu në Universitetin e Tiranës, (Fakultetin e Gjuhëve të Huaja) në vitin 1974. Ka punuar si mësues në shkolla të ndryshme dhe më pas si dramaturg - libretist në teatrin "Migjeni", Shkodër.

Shiko librat e autorit

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania