Buy this product
650 Lekë

Mundimet e humbura të dashurisë (komedi) ( Published by: in x )


Mundimet e humbura të dashurisë është një prej veprave të para të autorit të madh. E shkruar rreth mesit të viteve 1590, vepra ndjek mbretin e Navarrës dhe tre kalorësit e tij në përpjekjet e tyre për të fituar zemrën e Princeshës Akuitanë dhe shoqërueseve të saj. Vepra çmohet lart nga kritikët e dramaturgjisë dhe studiuesit e Shakespearit për gjuhën e sofistikuar me të cilën është shkruar, pasurinë në figura letrare dhe humorin e hollë. Kjo komedi e famshme shekspiriane sillet në shqip për herë të parë e me mjeshtëri nga poeti Perikli Jorgoni.

Price: 650 Lekë
Buy this product
650 Lekë

Product Details

  • Published in: x
  • Language: Albanian
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 140
  • Book dimensions: 120 x 200 x 10 mm

More About the Author

William Shakespeare -

All rights reserved. © 2015 Library Albania