Buy this product
500 Lekë

Mulliri që gëlltiste shpirtrat ( Published by: Toena in 2004 )

Author:  Bashkim Shehu

"Në këtë libër, të shkruar në formë fjalori, lexuesit i paraqitet një galeri personazhesh e situatash: një ish-punonjës i çmendur i Arkivit sekret, një gazetar investigativ, një sozi i Enver Hoxhës dhe Pasardhësi i Enver Hoxhës, një projekti për ndërtimin e Bllokut të nëndheshëm, një biznesmen i çuditshëm nga Moska që vjen në Shqipëri për të kërkuar një baba të panjohur, një linjë ndërkombëtare korrupsioni, dy krime seksuale identike dhe të njëkohshme që shoqërojnë zhurmën për këtë linjë korrupsioni, një teori konspirative për një zyrë të fshehtë, reale ose imagjinare, për të cilën thuhet se lëviz çdo fije të ngjarjeve në Shqipëri" thuhet në një mesazh përcjellës mbi librin që vjen si botim i shtëpisë botuese “Toena”.

Price: 500 Lekë
Buy this product
500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Toena (2004)
  • Published in: 2004
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 99927-1-832-3
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 176
  • Book dimensions: 132 x 201 x 9 mm

More About the Author

Bashkim Shehu -

Bashkim Shehu lindur më 1955 në Tiranë, është një nga shkrimtarët shqiptarë më produktivë të ditëve tona. Deri më 1981 punoi si skenarist në Kinostudion Shqipëria e re. Prej vitit 1997 ai jeton në Barcelonë. Aktualisht punon si këshilltar për Europën Lindore në Qendrën e Kulturës Bashkëkohore ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania