Buy this product
900 Lekë

Muaji i mjaltit ( Published by: Botimet MAX in 2007 )

Author:  James Patterson
Translator:  Suela Shala

Me tërheqjen e tij të parezistueshme, romani "Muaji i mjaltit" është fabula e nxehtë dhe drithëruese e një gruaje me një oreks të paparë, si dhe e burrave që guxojnë të çmenden për të.

Price: 900 Lekë
Buy this product
900 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botimet MAX (2007)
  • Published in: 2007
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99943-37-93-4
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 392
  • Book dimensions: 130 x 200 x 21 mm

More About the Author

James Patterson -

James Brendan Patterson (born March 22, 1947) është një autor amerikan. Ai është i njohur kryesisht për romanet e tij rreth Alex Cross, protagonist i serisë Alex Cross. Librat e tij kanë shitur më shumë se 300 milionë kopje dhe që mban rekordin botëror të Ginesit për të qenë personi i parë për të ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania