Buy this product
900 Lekë

Mrekullia e fajit ( Published by: Uegen in 209 )

Author:  Danielle Steel
Translator:  Kozeta Çuadari Çika

Price: 900 Lekë
Buy this product
900 Lekë

Product Details

  • Publisher: Uegen (209)
  • Published in: 209
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99956-27-81-2
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 208
  • Book dimensions: 135 x 200 x 15 mm

More About the Author

Danielle Steel -

Danielle Steel lindi më 14 gusht 1947 në New York City, është shkrimtare amerikane e romaneve romantike. Romanet e Danielle Steel janë shitur në miliona kopje një dhjetëra gjuhë dhe kanë patur gjithmonë një vend mes librave më të shitur që nga vitet ’80. Steel e filloi karrierën e vet ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania