Buy this product
900 Lekë

Mosha e pafajsisë ( Published by: Botime Pegi in 2012 )

Author:  Edith Wharton
Translator:  Amik Kasoruho

Fitues i çmimit të parë "Pulitzer" për një shkrimtare (1921), ky libër përshkruan gjallërisht dramën e një njeriu të përçarë midis pasionit të tij dhe nderit, familjes e presionit shoqëror. Historia përqendrohet rreth jetës së një çifti të sapofejuar të shoqërisë së lartë njujorkeze. Një grua e re dhe e bukur, por e damkosur nga një skandal bashkëshortor, hyn në jetën e tyre. Lumturia e çiftit "të përkryer në sytë e të gjithëve", fillon të lëkundet. Historia është bashkëkohore në kritikën ndaj moralit të rremë dhe strukturës shoqërore të ngurtë tipike të elitave kudo. Titulli ironizon mirësjelljen e qelibartë të shoqërisë së lartë, të krahasuar me intrigat e brendshme të saj.

Price: 900 Lekë
Buy this product
900 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botime Pegi (2012)
  • Published in: 2012
  • Language: Albanian
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 413
  • Book dimensions: 140 x 210 x 30 mm

More About the Author

Edith Wharton -

All rights reserved. © 2015 Library Albania