Buy this product
500 Lekë

Mos më dërgo lule ( Published by: Erik in 2011 )

Author:  Sandra Brown
Translator:  Fatmir Dibra

Ajo është e hijshme joshëse, e zgjuar. Ai i bukur, sensual dhe pak misterioz. Takohen rastësisht... Afrohen me njëri-tjetrin deri në çmenduri...Më pas, një largim i beftë, një sekret i pathënë, një zjarr që përvëlon ende në ftohtësinë e krijuar... Çfarë ndodhi me ta? Asgjë dhe gjithçka.

Price: 500 Lekë
Buy this product
500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Erik (2011)
  • Published in: 2011
  • ISBN-13: 978-99956-36-92-0
  • Page nr.: 176
  • Book dimensions: 145 x 210 x 10 mm

More About the Author

Sandra Brown -

Sandra Brown ka lindur në Waco, Texas dhe rritur në Fort Worth. Brown ka filluar karrierën e saj në vitin 1981, pas shkrim burri i saj e saj për të guxuar. Që atëherë ajo ka botuar rreth 70 romane dhe ka pasur mbi 50 Bestsellers New York Times. Në vitin 2008, Sandra ka realizuar ëndrrën e saj për një ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania